12/09/2024 12/09/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους 2024-2025 τέλεσε Αγιασμό στο «Νικηφόρειο» Γυμνάσιο και Λύκειο Καλύμνου, στο ΕΠΑΛ Καλύμνου και στο Τρίτο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου, παρουσία του Επάρχου Καλύμνου κ. Εμμανουήλ Μουσελή, του Δημάρχου Καλύμνου κ. Ιωάννου Μαστροκούκου και πολλών γονέων των μαθητών. Ο Σεβασμιώτατος με...
12 Σεπτεμβρίου, 2024 - 9:48
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2024 - 9:14

Ο Μητροπολίτης Λέρου στον Αγιασμό των σχολείων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λέρου στον Αγιασμό των σχολείων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους 2024-2025 τέλεσε Αγιασμό στο «Νικηφόρειο» Γυμνάσιο και Λύκειο Καλύμνου, στο ΕΠΑΛ Καλύμνου και στο Τρίτο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου, παρουσία του Επάρχου Καλύμνου κ. Εμμανουήλ Μουσελή, του Δημάρχου Καλύμνου κ. Ιωάννου Μαστροκούκου και πολλών γονέων των μαθητών.

Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία του Αγιασμού των Εκπαιδευτηρίων και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ευχήθηκε στους Διευθυντές, Καθηγητές και Καθηγήτριες καλή και ευλογημένη εκπαιδευτική χρονιά, και στην μαθητιώσα νεολαία της Μητρόπολης, όλως ιδιαιτέρως, καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά και η άνωθεν σοφία του Θεού των Φώτων να τους φωτίσει και να τους αγιάσει προς επίτευξη των υψηλών οραματιστών τους.

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων