14/07/2024 14/07/2024 Η Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κα Alison Duncan, βρίσκεται στην Κάλυμνο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στην πατρογονική εστία μεγάλης κοινότητας Αυστραλών πολιτών.  ο πρωΐ της Παρασκευής 12 Ιουλίου, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο. Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε την κα Πρέσβυ στην Ιερά Μητρόπολη, της ευχήθηκε δύναμη στο υψηλό...
14 Ιουλίου, 2024 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2024 - 12:41

Ο Μητροπολίτης Λέρου υποδέχθηκε την Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λέρου υποδέχθηκε την Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα

Η Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κα Alison Duncan, βρίσκεται στην Κάλυμνο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στην πατρογονική εστία μεγάλης κοινότητας Αυστραλών πολιτών.  ο πρωΐ της Παρασκευής 12 Ιουλίου, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο.

Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε την κα Πρέσβυ στην Ιερά Μητρόπολη, της ευχήθηκε δύναμη στο υψηλό έργο της και υπενθύμισε την παρουσία στην φιλόξενη Χώρα της των εκείσε διαβιούντων αδελφών Καλυμνίων, η οποία και εκφράσθην με θερμά λόγια δια την ενσωμάτωση μετά των Αυστραλών συμπατριωτών της.

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων