01/07/2024 01/07/2024 Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, από το Σάββατο 22 έως την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, διατέθηκε η Κανονιοφόρος Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ», για τη μεταφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού, τροφίμων και υλικών καθαρισμού στο «Ισιδώρειο» Εκκλησιαστικό Γηροκομείο στη νήσο Λέρο. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί δωρεά των εκκλησιαζομένων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ναυστάθμου Σαλαμίνας. Ο...
01 Ιουλίου, 2024 - 21:49
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2024 - 22:08

Προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού στο «Ισιδώρειο» Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου

Διαδώστε:
Προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού στο «Ισιδώρειο» Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, από το Σάββατο 22 έως την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, διατέθηκε η Κανονιοφόρος Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ», για τη μεταφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού, τροφίμων και υλικών καθαρισμού στο «Ισιδώρειο» Εκκλησιαστικό Γηροκομείο στη νήσο Λέρο. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί δωρεά των εκκλησιαζομένων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ναυστάθμου Σαλαμίνας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, ως Πρόεδρος του «Ισιδωρείου» Γηροκομείου, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Τρόφιμοι του Ιδρύματος ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, τον Στρατιωτικό Ιερέα του Ναυστάθμου π. Αλέξιο Ιστρατόγλου Σχη (ΣΙ), τα στελέχη του ΠΝ και όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέδραμαν στην πραγματοποίηση της εν λόγω προσφοράς, ευχόμενοι ο Πανάγαθος Θεός να χαρίζει καιρούς ειρηνικούς, να τους ενισχύει στο έργο τους και να προστατεύει τους ιδίους και τις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων