28/08/2019 28/08/2019 Ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Τζιαφάς ήταν πνευματικό παιδί του μακαριστού Μητροπολίτη Λήμνου κυρού Ιερόθεου. Ερχόταν στo νησί πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, για να πάρει δύναμη από τον Ιεράρχη αλλά και για να τον “καλύψει”  σε μεγάλες εκδηλώσεις, τις φορές που ο ίδιος για λόγους υγείας ήταν αναγκασμένος να απουσιάζει. Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο...
28 Αυγούστου, 2019 - 19:05

Ο μακαριστός Μητροπολίτης μέσα από τα μάτια ενός πνευματικού του παιδιού

Διαδώστε:
Ο μακαριστός Μητροπολίτης μέσα από τα μάτια ενός πνευματικού του παιδιού

Ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Τζιαφάς ήταν πνευματικό παιδί του μακαριστού Μητροπολίτη Λήμνου κυρού Ιερόθεου. Ερχόταν στo νησί πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, για να πάρει δύναμη από τον Ιεράρχη αλλά και για να τον “καλύψει”  σε μεγάλες εκδηλώσεις, τις φορές που ο ίδιος για λόγους υγείας ήταν αναγκασμένος να απουσιάζει.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο Ορθοδοξία, ο Αρχιμανδρίτης μιλά από καρδιάς για τον πνευματικό του πατέρα, δηλώνοντας πως κάθε στιγμή με τον μακαριστό ήταν ένα ανυπολόγιστης αξίας πνευματικό μάθημα. Αναφέρεται σε στιγμές της καθημερινότητας του μακαριστού ποιμενάρχη στο νησί και αποκαλύπτει ότι προαισθανόταν το τέλος του.
Συνέντευξη στην Νατάσσα Ταραράκη
Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων