02/10/2024 02/10/2024 Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, σε χαρμόσυνο κλίμα, απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ιδρύματος με την επωνυμία «Κληροδότημα Νικολάου και Μαρίας Καρανίκα» η «Καρανίκειος Υποτροφία για προπτυχιακές σπουδές του Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023» σε είκοσι τρεις (23) Λαρισαίους φοιτητές, δημότες του Δήμου Λαρισαίων για την...
02 Οκτωβρίου, 2024 - 22:00

Απονομές υποτροφιών σε φοιτητές στη Μητρόπολη Λαρίσης

Διαδώστε:
Απονομές υποτροφιών σε φοιτητές στη Μητρόπολη Λαρίσης

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, σε χαρμόσυνο κλίμα, απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ιδρύματος με την επωνυμία «Κληροδότημα Νικολάου και Μαρίας Καρανίκα» η «Καρανίκειος Υποτροφία για προπτυχιακές σπουδές του Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023» σε είκοσι τρεις (23) Λαρισαίους φοιτητές, δημότες του Δήμου Λαρισαίων για την εκπλήρωση των βασικών τους σπουδών σε Ημεδαπά και Αλλοδαπά Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όλων των κλάδων.

Οι υπότροφοι του ακαδημαϊκού έτους 2022-23, φοιτούν σε ελληνικά πανεπιστήμια σε πληθώρα επιστημονικών τομέων. Με εμπειρία άνω των δέκα ετών στην απονομή και διαχείριση υποτροφιών, το Κληροδότημα Νικολάου και Μαρίας Καρανίκα συνεχίζει να υποδέχεται νέους φοιτητές στο Πρόγραμμα Υποτροφιών του, προκειμένου να μπορέσουν να διευρύνουν τους ακαδημαϊκούς τους ορίζοντες.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερόνυμος και τα Μέλη του Δ.Σ. κ. Πασχάλης Τζιαστούδης, Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Λάρισας, Ελένη Ξυνοπούλου, Δ/ντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και Ελένη Βούζη, Δ/ντρια της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αρωγούν τις προσπάθειες του ιδρύματος για τη στήριξη των νέων, με όραμα τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους. Οι αδιάβλητες διαδικασίες στην επιλογή των υποτρόφων και ο συνδυασμός των κριτηρίων της αριστείας, της οικονομικής κατάστασης και της συνολικής προσωπικότητας των υποτρόφων καθοδηγούν τα προγράμματα Υποτροφιών του Ιδρύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων