30/10/2019 30/10/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στη φιλανθρωπική δομή του Δήμου Λαρισαίων και τέλεσε τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τον σεπτό μας Ποιμενάρχη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος τον ευχαρίστησε που στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του Δήμου που σκοπό έχουν την ωφέλεια του...
30 Οκτωβρίου, 2019 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2019 - 11:17

Εγκαίνια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Διαδώστε:
Εγκαίνια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στη φιλανθρωπική δομή του Δήμου Λαρισαίων και τέλεσε τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τον σεπτό μας Ποιμενάρχη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος τον ευχαρίστησε που στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του Δήμου που σκοπό έχουν την ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου των πολιτών.

Με τη σειρά του ο Σεβασμιώτατος αφού πρωτίστως συνεχάρη τον κ. Δήμαρχο και τους υπευθύνους των φιλανθρωπικών δομών του Δήμου, ανακοίνωσε την προσφορά της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η οποία ανέρχεται σε 1.900 κιλά αλεύρι για τις ανάγκες των δικαιούχων.

Κατόπιν οι υπεύθυνοι των γραφείων ξενάγησαν τον Σεβασμιώτατο στους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων