23/10/2024 23/10/2024 Με την συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε το εσπέρας της Τρίτης Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, την λειτουργία των ηρώων και των μαρτύρων των πρώτων χριστιανικών χρόνων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος με τη συμμετοχή ιερέων της Μητροπόλεως....
23 Οκτωβρίου, 2024 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2024 - 18:32

Η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στη Λαρίσης

Διαδώστε:
Η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στη Λαρίσης

Με την συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε το εσπέρας της Τρίτης Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, την λειτουργία των ηρώων και των μαρτύρων των πρώτων χριστιανικών χρόνων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος με τη συμμετοχή ιερέων της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο βίο του εορταζομένου Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου ως πρότυπο Επισκόπου, το οποίο στη συνέχεια απετέλεσε το πρότυπο της Εκκλησίας για την Κανονική Θέση και την ευθύνη του Επισκόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων