24/10/2023 24/10/2023 Το εσπερινό κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 07:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης. Το εσπερινό κήρυγμα θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στον ανωτέρω Ιερό Ναό και θα έχει ως θέμα «Το σπουδαίο των σπουδαίων – αναφορά στην Θεία Λειτουργία». “Καλούνται όλοι...
24 Οκτωβρίου, 2023 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2023 - 12:48

Ξεκινούν σήμερα τα Εσπερινά κηρύγματα του Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Ξεκινούν σήμερα τα Εσπερινά κηρύγματα του Μητροπολίτη Λαρίσης

Το εσπερινό κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 07:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης.

Το εσπερινό κήρυγμα θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στον ανωτέρω Ιερό Ναό και θα έχει ως θέμα «Το σπουδαίο των σπουδαίων – αναφορά στην Θεία Λειτουργία».

“Καλούνται όλοι οι φιλόχριστοι να παρακολουθήσουν την ανωτέρω σειρά ομιλιών”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι ομιλίες θα αναμεταδίδονται και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Της ομιλίας θα προηγείται Ιερά Παράκληση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων