12/09/2023 12/09/2023 Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου προς τις πλημμυρισμένες ενορίες η οποίες χτυπήθηκαν από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.  Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας έχει πληγεί και αυτή μετά την υπερχείλιση του ποταμού Πηνειού με ενορίες να έχουν υποστεί ζημιές. Παράλληλα, ο αγώνας από την πλευρά της Μητρόπολης συνεχίζεται...
12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:30

Λάρισα: Συνεχίζεται ο εφοδιασμός των πλημμυρισμένων Ενοριών – Στις επάλξεις και οι νέοι

Διαδώστε:
Λάρισα: Συνεχίζεται ο εφοδιασμός των πλημμυρισμένων Ενοριών – Στις επάλξεις και οι νέοι

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου προς τις πλημμυρισμένες ενορίες η οποίες χτυπήθηκαν από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. 

Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας έχει πληγεί και αυτή μετά την υπερχείλιση του ποταμού Πηνειού με ενορίες να έχουν υποστεί ζημιές. Παράλληλα, ο αγώνας από την πλευρά της Μητρόπολης συνεχίζεται με κάθε μέσο καθώς μεταφέρονται εφόδια τα οποία θα παρασχεθούν στους πληγέντες.

Η Μητρόπολη Λαρίσης στις φωτογραφίες που δημοσίευσε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους νέους οι οποίοι βρίσκονται και αυτοί στην πρώτη γραμμή για να συνδράμουν στην καλύτερη και ταχύτερη παρασκευή δεμάτων που θα αποσταλούν στους συνανθρώπους τους.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Αποκαλύπτεται η καταστροφή – Κατέρρευσε η γέφυρα στα Τέμπη – Οι “πληγωμένοι” Ναοί

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων