16/01/2024 16/01/2024 Στην πρώτη του συνεδρίαση για το 2024, το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με έδρα την πόλη της Λάρισας, έκοψε τη Βασιλόπιτα του, το απόγευμα της Δευτέρας, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου. Ο Ποιμενάρχης μας, στη σύντομη προσλαλιά του, ευχήθηκε στον νέο Περιφερειακό Συμβούλιο να εργαστούν όλοι μαζί ενωμένοι...
16 Ιανουαρίου, 2024 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 10:27

Λαρίσης Ιερώνυμος: Να εργαστούμε όλοι μαζί για την ανασυγκρότηση της πληγωμένης Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Λαρίσης Ιερώνυμος: Να εργαστούμε όλοι μαζί για την ανασυγκρότηση της πληγωμένης Θεσσαλίας

Στην πρώτη του συνεδρίαση για το 2024, το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με έδρα την πόλη της Λάρισας, έκοψε τη Βασιλόπιτα του, το απόγευμα της Δευτέρας, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Ο Ποιμενάρχης μας, στη σύντομη προσλαλιά του, ευχήθηκε στον νέο Περιφερειακό Συμβούλιο να εργαστούν όλοι μαζί ενωμένοι για την ανασυγκρότηση της πληγωμένης Θεσσαλίας, έχοντας τη σοφία του Μ. Βασιλείου, το ειρηνικόν του Αγίου Αχιλλίου, το πολυμήχανον του Αγίου Βησσαρίωνος, το αόργητον του Αγίου Σεραφείμ και τη μαχητικότητα του Αγίου Αποστόλου του νέου, των πολιούχων των πρωτευουσών της Θεσσαλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων