01/07/2024 01/07/2024 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων του ομωνύμου χωρίου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην μεγάλη αμαρτία του φθόνου και το πόσο ευθύνεται για την οπισθοδρόμηση των κοινωνιών, λαμβάνοντας αφορμή από τον τρόπο με τον οποίο...
01 Ιουλίου, 2024 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2024 - 13:44

Λαρίσης Ιερώνυμος: Ο φθόνος μόνο ζημιά μπορεί να κάνει

Διαδώστε:
Λαρίσης Ιερώνυμος: Ο φθόνος μόνο ζημιά μπορεί να κάνει

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων του ομωνύμου χωρίου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην μεγάλη αμαρτία του φθόνου και το πόσο ευθύνεται για την οπισθοδρόμηση των κοινωνιών, λαμβάνοντας αφορμή από τον τρόπο με τον οποίο ετελειώθησαν οι Άγιοι Ανάργυροι. Τόνισε πως ο φθόνος μόνο ζημιά μπορεί να κάνει αποστερώντας μας ανθρώπους αξίας καθώς ένα γράμμα διαφέρει από τον φόνο.

Ευχήθηκε δε πλούσια την ευλογία του Θεού δια πρεσβειών των Ρωμαίων Αγίων Αναργύρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων