09/07/2024 09/07/2024 Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης σχετικά με παραπλανητικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν με αφορμή το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου σχετικά με τις συνέπειες του πρόσφατου νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Επειδή πολλές ιστοσελίδες έσπευσαν να αναπαράγουν δημοσίευμα για το κήρυγμα της Κυριακής 7.7.2024 του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
09 Ιουλίου, 2024 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 13:31

Μητρόπολη Λαρίσης: Ο Σεβασμιώτατος προτιμά τα επιχειρήματα και τις σαφείς θέσεις

Διαδώστε:
Μητρόπολη Λαρίσης: Ο Σεβασμιώτατος προτιμά τα επιχειρήματα και τις σαφείς θέσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης σχετικά με παραπλανητικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν με αφορμή το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου σχετικά με τις συνέπειες του πρόσφατου νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επειδή πολλές ιστοσελίδες έσπευσαν να αναπαράγουν δημοσίευμα για το κήρυγμα της Κυριακής 7.7.2024 του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, συγκεκριμένου ιστότοπου, στον οποίον συστηματικά αναδεικνύονται όχι η ολότητα των θεμάτων, αλλά όσα κατά τη γνώμη του ιδιοκτήτη του ιστότοπου πρέπει να αναδειχθούν, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σπεύδει να διευκρινίσει ότι η είδηση που απηχεί το πνεύμα και τις απόψεις του Σεβασμιωτάτου είναι αυτή που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου και ολόκληρο το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου σε ηχητικό απόσπασμα. Εκφράσεις εντυπωσιασμού που αποτυπώνονται σε τίτλους με όρους επικοινωνιακής τακτικής δεν εκφράζουν τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος προτιμά τα επιχειρήματα και τις σαφείς θέσεις θέλοντας να πείσει κι όχι να παραπλανήσει, πολλώ δε μάλλον να λαϊκίσει. Για το σκοπό αυτό παρακαλούνται ιδίως τα ΜΜΕ της περιοχής Λαρίσης να αντλούν την όποια εκκλησιαστική είδηση περί της Ιεράς μας Μητροπόλεως από την επίσημη ιστοσελίδα της, όπου δέσμευση μας είναι πως θα παρουσιάζεται με νηφαλιότητα και σεβασμό προς τον αναγνώστη η όποια είδηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την πρώτη απόφαση δικαστηρίου που ενέκρινε τεκνοθεσία σε ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

 

Ακούστε όλο το κήρυγμα εδώ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων