28/07/2022 28/07/2022 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος, της ενορίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Μεθέορτο Εσπερινό και προέστη της Ιεράς Λιτάνευσης της Αγίας Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου του Αθλοφόρου Αγίου. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον εορταζόμενο Άγιο και πως γίνεται παράδειγμα...
28 Ιουλίου, 2022 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2022 - 13:48

Ο Μεθέορτος Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος στη Λάρισα

Διαδώστε:
Ο Μεθέορτος Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος στη Λάρισα

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος, της ενορίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Μεθέορτο Εσπερινό και προέστη της Ιεράς Λιτάνευσης της Αγίας Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου του Αθλοφόρου Αγίου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον εορταζόμενο Άγιο και πως γίνεται παράδειγμα για μας ώστε να κατακτήσουμε την επουράνια βασιλεία.

Ευχήθηκε δε στους πιστούς πλούσια την ευλογία του Ιαματικού Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων