09/03/2024 09/03/2024 Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτριος Κουρέτας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρύσα Τσαγανού και οι Αντιπεριφερειάρχες...
09 Μαρτίου, 2024 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2024 - 12:26

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτριος Κουρέτας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρύσα Τσαγανού και οι Αντιπεριφερειάρχες Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Βορείων Σποράδων.

Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη προσλαλιά του, επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας και συμπόρευσης όλων των θεσμικών φορέων για την αναπτυξιακή πορεία της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και την ευημερία των πολιτών της.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη διανομή της Βασιλόπιτας και την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των παρισταμένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων