02/02/2024 02/02/2024 Στη Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού-Σμήναρχου κ. Σωτηρίου Ταμπανά. Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Μονάδος και μίλησε σε όλους τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες για την ενότητα που πρέπει να επιδεικνύουν στις μεταξύ τους σχέσεις. Ακολούθως, ο Διοικητής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:38
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024 - 9:48

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Διοικήσεως Αγωγού Καυσίμων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Διοικήσεως Αγωγού Καυσίμων

Στη Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού-Σμήναρχου κ. Σωτηρίου Ταμπανά.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Μονάδος και μίλησε σε όλους τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες για την ενότητα που πρέπει να επιδεικνύουν στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ακολούθως, ο Διοικητής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική του παρουσία και ευχήθηκε σε όλα τα στελέχη της Μονάδας καλή χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων