29/05/2024 29/05/2024 Η πόλη του Τυρνάβου θα εορτάσει και θα τιμήσει το διήμερο 1 και 2 Ιουνίου τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος του Τυρναβίτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών Τυρνάβου, ο οποίος μαρτύρησε στην πόλη του Τυρνάβου, σύμφωνα με το κάτωθι λατρευτικό πρόγραμμα: Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ., θα τελεσθεί ο πανηγυρικός Εσπερινός μετ’...
29 Μαΐου, 2024 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024 - 14:19

Ο Τύρναβος πανηγυρίζει τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος του Τυρναβίτου

Διαδώστε:
Ο Τύρναβος πανηγυρίζει τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος του Τυρναβίτου

Η πόλη του Τυρνάβου θα εορτάσει και θα τιμήσει το διήμερο 1 και 2 Ιουνίου τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος του Τυρναβίτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών Τυρνάβου, ο οποίος μαρτύρησε στην πόλη του Τυρνάβου, σύμφωνα με το κάτωθι λατρευτικό πρόγραμμα:

  • Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ., θα τελεσθεί ο πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος πέριξ του Ιερού Ναού, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου.
  • Κυριακή 2 Ιουνίου, το πρωί, θα τελεσθεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, με τη συμμετοχή όλων των Ιερέων της πόλεως του Τυρνάβου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων