02/06/2024 02/06/2024 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεομάρτυρος Γεδεών Τυρνάβου, χοροστάτησε στον Όρθρο και ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σήμερα Κυριακή Ε’ από το Πάσχα, ημέρα που η τοπική Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εν Τυρνάβω μαρτυρήσαντος και τελειωθέντος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο θάρρος του Αγίου...
02 Ιουνίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2024 - 17:44

Πανηγυρικά εορτάστηκε ο Άγιος Νεομάρτυρας Γεώργιος ο Τυρναβίτης

Διαδώστε:
Πανηγυρικά εορτάστηκε ο Άγιος Νεομάρτυρας Γεώργιος ο Τυρναβίτης

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεομάρτυρος Γεδεών Τυρνάβου, χοροστάτησε στον Όρθρο και ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σήμερα Κυριακή Ε’ από το Πάσχα, ημέρα που η τοπική Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εν Τυρνάβω μαρτυρήσαντος και τελειωθέντος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο θάρρος του Αγίου Γεωργίου που αν και δεκαπεντάχρονος αψήφησε τυράννους ισχυρούς και τον ίδιο τον θάνατο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων