11/06/2024 11/06/2024 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός για την Ιερά Μνήμη του Αγίου Ενδόξου Πατρός ημών Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού και Θαυματουργού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο ιστορικό περιβάλλον μέσα στο οποίο έζησε ο εορταζόμενος Άγιος, τόσο κατά την τσαρική περίοδο της...
11 Ιουνίου, 2024 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 11:30

Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Λουκά στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Λουκά στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός για την Ιερά Μνήμη του Αγίου Ενδόξου Πατρός ημών Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού και Θαυματουργού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο ιστορικό περιβάλλον μέσα στο οποίο έζησε ο εορταζόμενος Άγιος, τόσο κατά την τσαρική περίοδο της ρωσικής ιστορίας όσο και κατά τη σοβιετική και τον τρόπο που αντιμετώπισε τις προκλήσεις μέσα από την εδραία πίστη του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων