08/09/2024 08/09/2024 Με την αρμόζουσα λαμπρότητα τελέστηκε, το εσπέρας του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2024 , ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Γενεθλίου της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο. Της Ιεράς Ακολουθίας χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, συγχοροστατούντος του Επισκόπου Μελβούρνης κ. Κυριακού, εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας,...
08 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2024 - 12:47

Πανηγυρικός Εσπερινός του Ι. Μ. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός του Ι. Μ. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα τελέστηκε, το εσπέρας του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2024 , ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Γενεθλίου της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

Της Ιεράς Ακολουθίας χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, συγχοροστατούντος του Επισκόπου Μελβούρνης κ. Κυριακού, εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ενώ έλαβαν μέρος οι ιερείς της πόλεως του Τυρνάβου.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τυρνάβου π. Γεώργιος Παπαϊωάννου καλωσόρισε, εκ μέρους του οικείου Ποιμενάρχου κ. Ιερωνύμου, τους δύο αρχιερείς.

Ο Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, αφού πρωτίστως ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Λαρίσης για την ευλογία να χοροστατήσουν μαζί με τον κ. Κυριακό στον πανηγυρικό Εσπερινό, αναφέρθηκε στα νοήματα της εορτής και ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς η Παναγία μας να στηρίζει όλους μας στον πνευματικό μας αγώνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων