28/12/2019 28/12/2019 Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Ιεράς Πανηγύρεως του Αγίου Γεδεών Πολιούχου Τυρνάβου έχει ως εξής: Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ ο Μέγας Πανηγυρικός δισαρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου. Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 π.μ. ο Όρθρος και η Πανηγυρική Τρισαρχιερατική...
28 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2019 - 17:56

Πανήγυρις Αγίου Γεδεών Πολιούχου Τυρνάβου

Διαδώστε:
Πανήγυρις Αγίου Γεδεών Πολιούχου Τυρνάβου

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Ιεράς Πανηγύρεως του Αγίου Γεδεών Πολιούχου Τυρνάβου έχει ως εξής:

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ ο Μέγας Πανηγυρικός δισαρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου.

Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 π.μ. ο Όρθρος και η Πανηγυρική Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου και εν συνεχεία στις 10:45 π.μ. η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος και της χαριτοβρύτου αγίας κάρας του Αγίου Γεδεών στην κεντρική πλατεία, με τη συμμετοχή του Ιερού κλήρου, των Αρχόντων του τόπου και του ευσεβούς λαού.

Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα και ώρα 6:00μ.μ. ο Μεθέορτος Εσπερινός, το κτητορικό μνημόσυνο και το ύψωμα του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Γεδεών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων