25/06/2024 25/06/2024 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Λαρίσης, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο ποιμενάρχης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της «επιδημίας του Αγίου Πνεύματος», με κυρίαρχο, την δυνατότητα των ανθρώπων να γίνονται Άγιοι! Τόνισε δε, ότι προϊόν της Χάριτος είναι ο Τίμιος Πρόδρομος,...
25 Ιουνίου, 2024 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2024 - 15:36

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λαρίσης ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λαρίσης ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Λαρίσης, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του ο ποιμενάρχης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της «επιδημίας του Αγίου Πνεύματος», με κυρίαρχο, την δυνατότητα των ανθρώπων να γίνονται Άγιοι! Τόνισε δε, ότι προϊόν της Χάριτος είναι ο Τίμιος Πρόδρομος, το Γενέθλιο του οποίου γιορτάζουμε. Η Γέννηση του Τιμίου Προδρόμου πραγματοποιήθηκε με θαυμαστό τρόπο για να φανεί η δύναμη του Θεού και η φιλανθρωπία Του. Αναφέρθηκε τέλος σε σύγχρονα θαύματα τα οποία γίνονται προς Δόξα του Θεού και ωφέλεια των Ανθρώπων.

Ευχήθηκε δε χρόνια πολλά σε όλους με την παρουσία του Αγίου Πνεύματος πάντοτε στη ζωή όλων μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων