16/05/2024 16/05/2024 Τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο κ. Πέτρος Μπελέρης, υιός του φυλακισμένου Δημάρχου Χειμάρρας κ. Φρέντη Μπελέρη. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για τον αγώνα και το ψυχικό σθένος του φυλακισμένου Δημάρχου και ευχήθηκε ο ελληνικός λαός να κατανοήσει τον αγώνα αυτού του ανθρώπου και να τον στηρίξει. Ήδη με τα όσα έχουν γίνει...
16 Μαΐου, 2024 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024 - 12:25

Τον Μητροπολίτη Λαρίσης επισκέφθηκε ο υιός του φυλακισμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φ. Μπελέρη, Πέτρος

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Λαρίσης επισκέφθηκε ο υιός του φυλακισμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φ. Μπελέρη, Πέτρος

Τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο κ. Πέτρος Μπελέρης, υιός του φυλακισμένου Δημάρχου Χειμάρρας κ. Φρέντη Μπελέρη.

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για τον αγώνα και το ψυχικό σθένος του φυλακισμένου Δημάρχου και ευχήθηκε ο ελληνικός λαός να κατανοήσει τον αγώνα αυτού του ανθρώπου και να τον στηρίξει.

Ήδη με τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, το ξεχασμένο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα επανήλθε στο προσκήνιο και οι Έλληνες κατάλαβαν ότι έχουν ευθύνες έναντι ενός Ελληνικού πληθυσμού που μάχεται να κρατήσει την ιδιοπροσωπία του σε συνθήκες αντίξοες.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σύντομα να χαρούμε την απελευθέρωση του κ. Φρέντη Μπελέρη, ώστε να συνεχίσει τον αγώνα του για τα μειονοτικά δικαιώματα των Ελλήνων και για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική δικαιοσύνη στην Ευρώπη και στον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων