01/08/2024 01/08/2024 Τρισάγιο στη μνήμη δύο σπουδαίων και Αγίων Ιεραρχών τέλεσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρό Δωρόθεο Κοτταρά (+26/07/1958), του από Λαρίσης, και τον Μητροπολίτη Λαρίσης κυρό Θεολόγο Πασχαλίδη (+31/07/1996). Και οι δύο υπήρξαν μεγάλα εκκλησιαστικά αναστήματα και διακόνησαν στην εποχή του ο καθένας με...
01 Αυγούστου, 2024 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2024 - 11:28

Τρισάγιο για τους μακαριστούς προκατόχους του Δωρόθεο και Θεολόγο τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τους μακαριστούς προκατόχους του Δωρόθεο και Θεολόγο τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Τρισάγιο στη μνήμη δύο σπουδαίων και Αγίων Ιεραρχών τέλεσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρό Δωρόθεο Κοτταρά (+26/07/1958), του από Λαρίσης, και τον Μητροπολίτη Λαρίσης κυρό Θεολόγο Πασχαλίδη (+31/07/1996). Και οι δύο υπήρξαν μεγάλα εκκλησιαστικά αναστήματα και διακόνησαν στην εποχή του ο καθένας με ζήλο κατά τα χαρίσματά τους και με αγάπη για την Εκκλησία.

Στο τρισάγιο παρέστησαν οι κληρικοί και οι υπάλληλοι των γραφείων καθώς και όσοι έτυχε να διέρχονται για υποθέσεις τους. “Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου δεν ξεχνά τους πνευματικούς της Πατέρες και δέεται εκτενώς του Κυρίου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών Τους. Την ευχή τους να έχουμε όλοι!”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη στην ανακοίνωσή της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων