19/12/2019 19/12/2019 Η Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής Φοιτητών της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας διοργάνωσαν εκδήλωση, με θέμα: “Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Κατσίγρα στην πλατεία Ταχυδρομείου και περιελάμβανε την παρουσίαση του έργου της...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:31

«Χριστούγεννα Για Όλο Τον Κόσμο»

Διαδώστε:
«Χριστούγεννα Για Όλο Τον Κόσμο»

Η Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής Φοιτητών της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας διοργάνωσαν εκδήλωση, με θέμα: “Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Κατσίγρα στην πλατεία Ταχυδρομείου και περιελάμβανε την παρουσίαση του έργου της ομάδας, των εμπειριών της και των μελλοντικών της δράσεων.

Η Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής δραστηριοποιείται από το 2017 υπό την επιστημονική καθοδήγηση καθηγητών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στα πλαίσια των δράσεών τους προγραμματίζεται αποστολή το ερχόμενο καλοκαίρι στην πρωτεύουσα της Κένυας, το Ναϊρόμπι, με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε κατοίκους.

Φέτος για πρώτη χρονιά στόχος της ομάδας είναι και η οργάνωση εσωτερικής αποστολής σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών με σκοπό την προσφορά ιατρικής βοήθειας και την παροχή τόσο φαρμάκων όσο και ειδών πρώτης ανάγκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων