16/06/2023 17/06/2023 Με την άδεια και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μοσχάτου υποδέχεται αντίγραφο της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της Πεφανερωμένης, από τη Λευκάδα σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στις 7:00μ.μ. Το Ιερό Αντίγραφο της Κυράς-Πεφανερωμένης, υπό της ευγενούς συνοδείας του Σεβασμιωτάτου...
16 Ιουνίου, 2023 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2023 - 1:22

Από τη Λευκάδα στο Μοσχάτο η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Πεφανερωμένης

Διαδώστε:
Από τη Λευκάδα στο Μοσχάτο η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Πεφανερωμένης

Με την άδεια και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μοσχάτου υποδέχεται αντίγραφο της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της Πεφανερωμένης, από τη Λευκάδα σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στις 7:00μ.μ.

Το Ιερό Αντίγραφο της Κυράς-Πεφανερωμένης, υπό της ευγενούς συνοδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου και του Καθηγουμένου της φερωνύμου Ιεράς Μονής, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Νικηφόρου Ασπρογέρακα, προσφέρεται για μόνιμη εναπόθεση στον Ιερό Ναό και διηνεκή ευλογία και αγιασμό των ευσεβών ενοριτών, των προσκυνητών και των παροικούντων Λευκαδίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της υποδοχής της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Ακολουθιών:

Σύντομο ιστορικό της Ιεράς Eικόνος της Φανερωμένης:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων