16/07/2024 16/07/2024 Tο πρωί της Κυριακής, 14 Ιουλίου 2024 τελέσθηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος Αναστάσιμη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου, πλαισιωμένου υπό του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Νικηφόρου Ασπρογέρακα, του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Δαμασκηνού Κατσινούλα εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος...
16 Ιουλίου, 2024 - 19:17

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Μονή Φανερωμένης Λευκάδας

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Μονή Φανερωμένης Λευκάδας

Tο πρωί της Κυριακής, 14 Ιουλίου 2024 τελέσθηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος Αναστάσιμη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου, πλαισιωμένου υπό του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Νικηφόρου Ασπρογέρακα, του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Δαμασκηνού Κατσινούλα εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος και κληρικών της οικείας Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στο ετήσιο Μνημόσυνο της μεγάλης ευεργέτιδος της Ιεράς Μονής και της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος αείμνηστης Μαρίας Αιγειαλίδου καθώς και των λοιπών ευεργετών της Ιεράς Μονής Φανερωμένης και στη συνέχεια έλαβε μέρος η Ακολουθία των Εγκαινίων της νέας πτέρυγας της Ιεράς Μονής . Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Βουλευτής Λευκάδος κ. Αθανάσιος Καββαδάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδος κ. Αντώνιος Δουβίτσας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων