23/10/2024 23/10/2024 Το πρωί της Δευτέρας, 21 Οκτωβρίου 2024, τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Το Μυστήριο τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π....
23 Οκτωβρίου, 2024 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2024 - 17:23

Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στη Λευκάδα

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στη Λευκάδα

Το πρωί της Δευτέρας, 21 Οκτωβρίου 2024, τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Το Μυστήριο τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης.

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε αναγνώστη τον αξιότιμο κ. Δημήτριο Βρακατσέλη ο οποίος μεταξύ άλλων διακονεί κατά καιρούς το αναλόγιο του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Ευτυχίου.

Στη συνέχεια εψάλη υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου το Ιερό Μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων