09/10/2024 09/10/2024 Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στην όπως αποκαλείται τώρα παράλληλη έδρα Γυθείου του Πρωτοδικείου Λακωνίας με την ευκαιρία της έναρξης του νέου δικαστικού έτους και τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό. Στον χαιρετισμό του ο Σεβ. αναφέρθηκε «στη σημασία της δικαστικής συνείδησης και στην ύπαρξη και αξία του θείου...
09 Οκτωβρίου, 2024 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2024 - 13:21

Αγιασμό για το νέο δικαστικό έτος τέλεσε ο Μητροπολίτης Μάνης

Διαδώστε:
Αγιασμό για το νέο δικαστικό έτος τέλεσε ο Μητροπολίτης Μάνης

Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στην όπως αποκαλείται τώρα παράλληλη έδρα Γυθείου του Πρωτοδικείου Λακωνίας με την ευκαιρία της έναρξης του νέου δικαστικού έτους και τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Στον χαιρετισμό του ο Σεβ. αναφέρθηκε «στη σημασία της δικαστικής συνείδησης και στην ύπαρξη και αξία του θείου νόμου, πέρα από τον ανθρώπινο νόμο» και ευχήθηκε κατάλληλα σ’ όλους τους δικαστικούς λειτουργούς και στους δικηγόρους προσφέροντας στο τέλος της τελετής ένα βιβλίο του και την ομιλία για τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη του κ. Χριστοφόρου Κοσμίδη, Αρεοπαγίτου ε.τ.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Λακωνίας κ. Τσεμπελίκος, η Εισαγγελέας Λακωνίας κα Γυπαράκη, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου κα Μπαλιτσάρη και άλλοι παράγοντες του χώρου απονομής της δικαιοσύνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων