20/06/2024 20/06/2024 Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Εμμανουήλ Τζιώτης από το χωρίον Μάρπησσα Πάρου, μαζί με την πρεσβυτέρα του Σοφία και τα πέντε τέκνα του, πραγματοποίησε κατόπιν αδείας και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου, πνευματική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης και τα προσκυνήματα αυτής. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε την όλη οικογένεια με πολλή...
20 Ιουνίου, 2024 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024 - 16:46

Επίσκεψη ιερατικής οικογένειας στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη ιερατικής οικογένειας στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Εμμανουήλ Τζιώτης από το χωρίον Μάρπησσα Πάρου, μαζί με την πρεσβυτέρα του Σοφία και τα πέντε τέκνα του, πραγματοποίησε κατόπιν αδείας και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου, πνευματική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης και τα προσκυνήματα αυτής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε την όλη οικογένεια με πολλή χαρά και στη Θεία Λειτουργία για την εορτή του Απ. Θαδδαίου συλλειτούργησε και ο εκ Πάρου ιερεύς π. Εμμανουήλ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου.

Επίσης έγινε και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας «Γιάτρισσας» Ταϋγέτου.

Ἐπίσκεψη ἱερατικῆς οἰκογένειας στήν Ἱερά Μητρόπολη Μάνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων