18/05/2024 18/05/2024 Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ προσκληθείς τιμητικώς από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας παρέστη χθες, στην αίθουσα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ως άνω υπηρεσία, υπό την διεύθυνση του Αστυν. Διευθυντού, Ταξιάρχου κ. Βασιλείου Τσιγαρίδη, με θέμα: «Νεανική παραβατικότητα – η σύγχρονη πρόκληση της κοινωνίας». Ομιλητές ήταν οι: Ιω. Πανούσης, ομ....
18 Μαΐου, 2024 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024 - 10:15

Ο Μητροπολίτης Μάνης σε εκδήλωση για τη νεανική παραβατικότητα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης σε εκδήλωση για τη νεανική παραβατικότητα

Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ προσκληθείς τιμητικώς από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας παρέστη χθες, στην αίθουσα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ως άνω υπηρεσία, υπό την διεύθυνση του Αστυν. Διευθυντού, Ταξιάρχου κ. Βασιλείου Τσιγαρίδη, με θέμα: «Νεανική παραβατικότητα – η σύγχρονη πρόκληση της κοινωνίας».

Ομιλητές ήταν οι: Ιω. Πανούσης, ομ. Καθηγητής Εγκληματολογίας, Βασ. Μαστρογιάννης, Δρ. Δημ. Δικαίου, Νικολ. Παινέση, Ψυχολόγος Msc και Αριστ. Μαρούλη, Γρ. Αντιμ. Ενδοοικογενειακής Βίας.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό υπογραμμίζοντας ότι εκτός από τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και καταστολής, η θρησκευτική ανατροφή είναι το θεμέλιο της επίλυσης του προβλήματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων