29/07/2024 29/07/2024 Τον άγιο και ιαματικό Παντελεήμονα γιόρτασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μαζί με τον Θεοφ. Επίσκοπο Καρυουπόλεως κ. Νεκτάριο στον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στη «ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» της Ι. Μητροπόλεως Μάνης και στη Θεία Λειτουργία που τλέστηκε στον Ι. Ναό Αγ. Παντελεήμονα στο Καραβοστάσι του Ν. Οιτύλου. Ιδιαίτερα στην...
29 Ιουλίου, 2024 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2024 - 11:44

Ο Μητροπολίτης Μάνης στη γιορτή του Αγίου Παντελεήμονα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στη γιορτή του Αγίου Παντελεήμονα

Τον άγιο και ιαματικό Παντελεήμονα γιόρτασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μαζί με τον Θεοφ. Επίσκοπο Καρυουπόλεως κ. Νεκτάριο στον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στη «ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» της Ι. Μητροπόλεως Μάνης και στη Θεία Λειτουργία που τλέστηκε στον Ι. Ναό Αγ. Παντελεήμονα στο Καραβοστάσι του Ν. Οιτύλου.

Ιδιαίτερα στην παραπάνω Μονάδα, στο Γηροκομείο μετά τον Εσπερινό πραγματοποιήθηκε και μία ωραία μουσική εκδήλωση στην αυλή του Ιδρύματος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης είκοσι ετών λειτουργίας του.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων