19/09/2024 21/09/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ προσκληθείς από τον Δήμαρχο Αν. Μάνης κ. Π. Ανδρεάκο παρευρέθη την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου Αρεόπολης και στην επίσημη εκδήλωση παρουσίασης του Δελτίου με το οποίο το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ κατεγράφη, ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, στο Ευρετήριο της Άϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς...
19 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2024 - 3:50

Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Αρεόπολη για την πολιτιστική εκδήλωση για το «Μανιάτικο Μοιρολόι»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Αρεόπολη για την πολιτιστική εκδήλωση για το «Μανιάτικο Μοιρολόι»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ προσκληθείς από τον Δήμαρχο Αν. Μάνης κ. Π. Ανδρεάκο παρευρέθη την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου Αρεόπολης και στην επίσημη εκδήλωση παρουσίασης του Δελτίου με το οποίο το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ κατεγράφη, ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, στο Ευρετήριο της Άϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδος, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.

Η παρουσίαση του Δελτίου έγινε από τους ερευνητές και συγγραφείς δρ. Κορίνα Γιαξόγλου, λέκτορα του Open University of London και κ. Αθανάσιο Βλήτα, πτυχιούχο του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτιστική Διαχείριση.

Στην εκδήλωση παρέστη πλήθος κόσμου.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ὁ Μάνης στήν πολιτιστική ἐκδήλωση γιά τό «Μανιάτικο Μοιρολόι»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων