21/04/2024 21/04/2024 O Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Ε’ Κυριακή των Νηστειών στον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο όμορφο παραλιακό χωριό Σκουτάρι Μάνης, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο πλαισιούμενος από τον εκεί εφημέριο π. Σπυρίδωνα Κοτζαμπασάκη. Μάλιστα, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της...
21 Απριλίου, 2024 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2024 - 15:37

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος στο Σκουτάρι Μάνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος στο Σκουτάρι Μάνης

O Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Ε’ Κυριακή των Νηστειών στον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο όμορφο παραλιακό χωριό Σκουτάρι Μάνης, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο πλαισιούμενος από τον εκεί εφημέριο π. Σπυρίδωνα Κοτζαμπασάκη.

Μάλιστα, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου το 1978 μοναχού Θωμά του Μικραγιαννανίτου (κατά κόσμον Αποστόλου Πετρουτσάκου) εκ του ως άνω χωρίου, ο οποίος ασκήτευσε οσιακώς στο Άγιον Όρος (από το 1912-1978) και μάλιστα κατά τον βιογράφο του αξιώθηκε, εκεί στη δυσπρόσιτη σκήτη της Μικράς Αγίας Άννας να δεί την Υπεραγία Θεοτόκο και τον άγιο Απόστολο Θωμά.

 

Θεία Λειτουργία στό Σκουτάριον

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων