09/06/2022 09/06/2022 Ολοκληρώθηκε η πρώτη εξόρμηση του Συλλόγου Τριτέκνων στη Λακωνία, σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου. Τελευταίοι σταθμοί ήταν η Ελαφόνησος – Νεάπολη στα Βάτικα και το Γύθειο – Αρεόπολη στην Μάνη. Στο Γύθειο ο Σύλλογος συναντήθηκε και δέχθηκε την ευχή του Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’. Σε όλες τις περιοχές ο Σύλλογος είχε σημαντικές συναντήσεις με θεσμικούς...
09 Ιουνίου, 2022 - 20:13
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2022 - 19:57

Οι Τρίτεκνοι Λακωνίας συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Οι Τρίτεκνοι Λακωνίας συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Μάνης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εξόρμηση του Συλλόγου Τριτέκνων στη Λακωνία, σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου. Τελευταίοι σταθμοί ήταν η Ελαφόνησος – Νεάπολη στα Βάτικα και το Γύθειο – Αρεόπολη στην Μάνη. Στο Γύθειο ο Σύλλογος συναντήθηκε και δέχθηκε την ευχή του Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Σε όλες τις περιοχές ο Σύλλογος είχε σημαντικές συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες, αλλά και γνωριμία, ενημέρωση και εγγραφές νέων και παλαιότερων τριτέκνων οικογενειών, με ενθαρρυντικά αποτελέσματα για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε με πολλή χαρά την 1η Ιουνίου στο γραφείο του τον κ. Γεώργιο Οικονομάκη, Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Δημακόγιαννη και κ. Μιχαήλ Καρούνη και είχε μία εξαιρετική και ουσιαστική συνομιλία για τα ζωτικά ζητήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες.

Ο Σεβασμιώτατος είχε εκφράσει την ηθική συμπαράστασή του προς τις οικογένειες αυτές και είχε υπογραμμίσει ότι ο ιερός θεσμός της οικογένειας χρειάζεται ακόμη περισσότερη στήριξη απ’ όλους μας γιατί εκεί, μέσα στην οικογένεια, σφυρηλατούνται τα ύψιστα ιδανικά της ορθοδόξου χριστιανικής πίστεως και της αγάπης προς την πατρίδα.­

Ο Σύλλογος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο, και την τρίτεκνη Δήμαρχο Ελαφονήσου κ. Έφη Λιάρου.

Στις τελευταίες εξορμήσεις τού Συλλόγου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ι. Οικονομάκης και τα Μέλη τού Διοικητικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρούνης και Γιώργος Δημακόγιαννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων