20/09/2023 20/09/2023 Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη της συλλήψεως του Ιωάννου του Προδρόμου θα τελεστεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Αλώσεως της Τριπολιτσάς, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, ώρα 8.00 μ.μ. θα τελεσθή ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη ης συλλήψεως του Ιωάννου του Προδρόμου και εις μνημόσυνον των απελευθερωτών του...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 19:46

Αγρυπνία για τη Σύλληψη του Αγ. Ιωάννου και Μνημόσυνο των απελευθερωτών του Έθνους στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Αγρυπνία για τη Σύλληψη του Αγ. Ιωάννου και Μνημόσυνο των απελευθερωτών του Έθνους στην Τρίπολη

Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη της συλλήψεως του Ιωάννου του Προδρόμου θα τελεστεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Αλώσεως της Τριπολιτσάς, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, ώρα 8.00 μ.μ. θα τελεσθή ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη ης συλλήψεως του Ιωάννου του Προδρόμου και εις μνημόσυνον των απελευθερωτών του Έθνους κατά την Άλωσιν της Τριπολιτσάς.

Προσκαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην ως άνω ιερά Αγρυπνία, τιμώντες τον Τίμιον Πρόδρομον και τους ελευθερωτάς της Πατρίδος μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων