Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας
16 Απριλίου, 2022

Δέματα αγάπης γέμισαν το «Καλάθι του πτωχού αδελφού»

Διαδώστε:

Εν όψει της εορτής της λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, με πρωτοστάτη του Φιλανθρωπικού Προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «Τo καλάθι του πτωχού αδελφού», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, παρεδόθησαν δέματα στους υπευθύνους των Ενοριών της Τριπόλεως, της Κυνουρίας και των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως. 

Τα “δέματα της αγάπης” περιέχοντα τρόφιμα, φρούτα και κρέας, για τις ημέρες του Πάσχα θα δοθούν στις άπορες οικογένειες των ως άνω Ενοριών και Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα στο «καλάθι του πτωχού αδελφού», στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, διαβεβαιώνοντας ότι τα τρόφιμα και τα άλλα είδη πρώτης ανάγκης θα φθάσουν στις οικίες των συνανθρώπων μας και θα γεμίσουν το Πασχαλινό τραπέζι των δοκιμαζομένων αδελφών μας.

Τέλος, ευχήθηκε πατρικώς σε όλους: «καλό και πανευφρόσυνο Πάσχα και Καλή Ανάσταση!».

Διαδώστε: