17/12/2018 17/12/2018 Στην τελετή ορκωμοσίας 48 αποφοίτων του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής των Κλασσικών και Ανθρωπιστικών του ΔΠΘ παραβρέθηκε ο Σεβασμιώατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τους αποφοίτους να παραμείνουν στην Ελλάδα, γιατί “την Ελλάδα δεν θα την φτιάξουν όσοι είναι έξω από αυτή, αλλά εσείς με το ελληνορθόδοξο...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2018 - 21:13

Μητρ. Μαρωνείας: “Την Ελλάδα θα την φτιάξετε εσείς με τις σπουδές σας”

Διαδώστε:
Μητρ. Μαρωνείας: “Την Ελλάδα θα την φτιάξετε εσείς με τις σπουδές σας”

Στην τελετή ορκωμοσίας 48 αποφοίτων του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής των Κλασσικών και Ανθρωπιστικών του ΔΠΘ παραβρέθηκε ο Σεβασμιώατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τους αποφοίτους να παραμείνουν στην Ελλάδα, γιατί “την Ελλάδα δεν θα την φτιάξουν όσοι είναι έξω από αυτή, αλλά εσείς με το ελληνορθόδοξο ήθος σας και με τις σπουδές σας”, όπως είπε σχηματικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων