20/09/2024 20/09/2024 Σήμερα Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώ­τατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Δικαστικό Μέγαρο Ροδόπης, επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους. Ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στο υψηλό λειτούργημα της αποδόσεως δικαιοσύνης τόνισε ότι είναι από τα βασικότερα θεμέλια, στα οποία στηρίζεται μια ευνομούμενη και οργα­νωμένη πολιτεία. Ευχαρίστησε τους...
20 Σεπτεμβρίου, 2024 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2024 - 20:01

Αγιασμός επί τη ενάρξει του νέου διακαστικού έτους στη Ροδόπη από τον Μαρωνείας Παντελεήμων

Διαδώστε:
Αγιασμός επί τη ενάρξει του νέου διακαστικού έτους στη Ροδόπη από τον Μαρωνείας Παντελεήμων

Σήμερα Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώ­τατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Δικαστικό Μέγαρο Ροδόπης, επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους.

Ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στο υψηλό λειτούργημα της αποδόσεως δικαιοσύνης τόνισε ότι είναι από τα βασικότερα θεμέλια, στα οποία στηρίζεται μια ευνομούμενη και οργα­νωμένη πολιτεία.

Ευχαρίστησε τους δικαστικούς για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν κατά την τέλεση του καθήκοντος και ευχήθηκε σε όλους όσους διακονούν στο Δικαστικό Μέγαρο καλή και ευλογημένη χρονιά.

Επικαλέστηκε δε τον διά πρεσβειών του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προστάτου των Δικαστικών και του Δικαστικού Σώματος, φωτισμό και την ενίσχυση του δικαιοκρίτου Θεού στη ζωή και τα έργα τους.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΝΑΡΞΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων