11/10/2024 11/10/2024 Το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στο Εργαστήριο παραδοσιακών χορών της Ιεράς Μητροπόλεως, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Θρακών για την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον διδάσκοντα κ. Ιωάννη Τζερνικούδη και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα...
11 Οκτωβρίου, 2024 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2024 - 15:52

Αγιασμός στο Εργαστήριο παραδοσιακών χορών της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Εργαστήριο παραδοσιακών χορών της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στο Εργαστήριο παραδοσιακών χορών της Ιεράς Μητροπόλεως, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Θρακών για την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον διδάσκοντα κ. Ιωάννη Τζερνικούδη και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό της τοπικής Εκκλησίας, που συμβάλλει στη διάσωση και διάδοση της παραδόσεώς μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων