19/09/2023 19/09/2023 Το απόγευμα της Δευτέρας, 18 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του σχολικού έτους 2023-2024 του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, που αποτελεί προέκταση του επιτελουμένου κοινωνικού έργου, ως ενισχυτική διδασκαλία για την επιπλέον υποβοήθηση των νέων της...
19 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2023 - 15:07

Αγιασμός στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Το απόγευμα της Δευτέρας, 18 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του σχολικού έτους 2023-2024 του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, που αποτελεί προέκταση του επιτελουμένου κοινωνικού έργου, ως ενισχυτική διδασκαλία για την επιπλέον υποβοήθηση των νέων της Επαρχίας, με σκοπό την επιτυχία .

Κατά την προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τα παιδιά με πίστη στον Θεό, βοήθεια από τους Καθηγητές και καθοδήγηση από την οικογένειά τους, να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και έπειτα καλοί επιστήμονες.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους προαιρετικώς συμμετέχοντες Καθηγητές, οι οποίοι αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους θυσιαστικώς.

Πατήστε  ΕΔΩ  για  περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων