08/10/2024 08/10/2024 Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε το απόγευμα της Δευτέρας, 7ης Οκτωβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής, επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Χορωδίας του Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο σεπτός Ποιμενάρχης, τόνισε την αξία της λειτουργίας του εν λόγω...
08 Οκτωβρίου, 2024 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2024 - 12:24

Αγιασμός χορωδίας Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής επι τη έναρξει των μαθημάτων

Διαδώστε:
Αγιασμός χορωδίας Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής επι τη έναρξει των μαθημάτων

Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε το απόγευμα της Δευτέρας, 7ης Οκτωβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής, επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Χορωδίας του Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης, τόνισε την αξία της λειτουργίας του εν λόγω Γραφείου, ευχαρίστησε τον Χοροδιδάσκαλο κ. Γεώργιο Πενέτη και συνεχάρη τους συμμετέχοντες, καθώς πλαισιώνουν διάφορες δράσεις, έχοντας φιλανθρωπικό κυρίως σκοπό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων