29/10/2021 30/10/2021 Το πρωί της Πέμπτης 28ης Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου προέστη της επισήμου Δοξολογίας της Εθνικής εορτής. Ακολούθως, μετέβη μετά του ιερού Κλήρου, των επισήμων, στο Ηρώον της πόλης, όπου τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση «υπέρ αναπαύσεως των ηρωικώς αγωνισαμένων και...
29 Οκτωβρίου, 2021 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2021 - 2:51

Δοξολογία για το έπος του 1940 στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Δοξολογία για το έπος του 1940 στην Κομοτηνή

Το πρωί της Πέμπτης 28ης Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου προέστη της επισήμου Δοξολογίας της Εθνικής εορτής.

Ακολούθως, μετέβη μετά του ιερού Κλήρου, των επισήμων, στο Ηρώον της πόλης, όπου τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση «υπέρ αναπαύσεως των ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων».

Κατόπιν, παρακολούθησε την παρέλαση των Στρατιωτικών Τμημάτων, παρουσία και της Γενικής Γραμματέως Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Θέμιδος Ευτυχίδου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων