Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής
30 Ιουνίου, 2023

Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Χρύσανθος Φιλιππίδης» στην Κομοτηνή

Διαδώστε:

Πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με όλους τους κανόνες οι απολυτήριες εξετάσεις του Ακαδημαικού Έτους 2022-2023 για τους τελειόφοιτους της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής «Χρύσανθος Φιλιππίδης».

ητρ

Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στην αίθουσα του Ιερού Ναού Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023, από ώρας 11:30 π. μ. μέχρι ώρας 14:30 μ.μ. περίπου, ενώπιον της Επιτροπής που ορίστηκε με απόφαση του ΥΠ.ΠΟ.Α. και αποτελούνταν από τους καθηγητές Αθανάσιο Σαλαμάνη, Ηλία Περδίκη, Θεόδωρο Μανώλη και Δημήτριο Κόψα και τον καλλιτεχνικό Διευθυντή της Σχολής και καθηγητή Γρηγόριο Παπαγιάννη.

Παρέστησαν και οι Καθηγητές και οι Δάσκαλοι της Σχολής και ως εκπρόσωπος του Υπουργείου ο Καθηγητής Γεώργιος Πενέτης. Η επίδοση των υποψηφίων ήταν άριστη. Δόθηκαν τέσσερις τίτλοι Διπλώματος και ένας τίτλος Πτυχίου Βυζαντινής Μουσικής.

Παράλληλα, καθ’ όλη την εβδομάδα, πραγματο­ποιήθηκαν στον ίδιο χώρο και οι προαγωγικές εξετάσεις για όλους τους σπουδαστές, ενώπιον του Διευθυντή και των Καθηγητών.

Διαδώστε: