03/10/2024 03/10/2024 Κατά την Εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προστάτου των Δικαστών και του Δικαστικού Σώματος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης τίμησε τον Προστάτη του Άγιο προσφέροντας, όπως κάθε χρόνο, την Αρτοκλασία, η οποία τελέστηκε προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, με την παρουσία της Προέδρου Εφετών, του...
03 Οκτωβρίου, 2024 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2024 - 14:26

Εορτασμός του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Εορτασμός του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Κατά την Εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προστάτου των Δικαστών και του Δικαστικού Σώματος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης τίμησε τον Προστάτη του Άγιο προσφέροντας, όπως κάθε χρόνο, την Αρτοκλασία, η οποία τελέστηκε προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, με την παρουσία της Προέδρου Εφετών, του Προέδρου Πρωτοδικών και του Προέδρου και των Μελών Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και εκπροσώπων των τοπικών Αρχών.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, ο οποίος μετέχει στις εργασίες της τακτικής συγκλήσεως Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκπροσώπησε ο αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Παπαβέργος, Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου στους διακονούντες την Νομική Επιστήμη, προτρέποντας όλους να παραδειγματιστούν από τον βίο και τις αρετές του Αγίου και να διακονούν με τιμιότητα, ήθος και απόλυτη δικαιοσύνη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων