29/05/2024 29/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντεήμων ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου και των συν αυτώ αναιρεθέντων πατέρων και αδελφών, Κληρικών και Λαϊκών, επί τη μνήμη της Αλώσεως της Βασιλευούσης. Ο Μητροπολίτης ανεφερόμενος στη θλιβερή αυτήν επέτειο...
29 Μαΐου, 2024 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024 - 16:43

Επιμνημόσυνη δέηση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντεήμων ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου και των συν αυτώ αναιρεθέντων πατέρων και αδελφών, Κληρικών και Λαϊκών, επί τη μνήμη της Αλώσεως της Βασιλευούσης.

Ο Μητροπολίτης ανεφερόμενος στη θλιβερή αυτήν επέτειο προέτρεψε να διατηρούμε άσβεστη τη μνήμη και να δεόμεθα προσευχητικώς: «υπέρ των πατέρων και αδελφών ημών των προασπιστών της πίστεως και της πατρίδος».

 

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων