16/04/2023 16/04/2023 Την Κυριακή του Πάσχα τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Κατόπιν σχηματίσθηκε πομπή, προηγηθείσης της φιλαρμονικής του Δήμου Κομοτηνής, η οποία μέσω των κεντρικών οδών της πόλεως κατέληξε στον Ιερό Μητροπο-λιτικό Ναό, όπου τελέσθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού. Kατά...
16 Απριλίου, 2023 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2023 - 19:59

Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής

Την Κυριακή του Πάσχα τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Κατόπιν σχηματίσθηκε πομπή, προηγηθείσης της φιλαρμονικής του Δήμου Κομοτηνής, η οποία μέσω των κεντρικών οδών της πόλεως κατέληξε στον Ιερό Μητροπο-λιτικό Ναό, όπου τελέσθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού. Kατά την διάρκεια αυτού αναγνώσθηκε η Ευαγγελική περικοπή και σε άλλες γλώσσες: την Ιταλική, Γαλλική, Λατινική, Γερμανική, Τουρκική και την Αγγλική.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σε όλους τον Αναστάσιμο χαιρετισμό και διένειμε τα καθιερωμένα πασχαλινά κόκκινα αυγά.

Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων