28/06/2024 28/06/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής φιλοξενεί το τριήμερο, από 26 έως 28 Ιουνίου 2024, στις Εκκλησιαστικές της Κατασκηνώσεις, στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών την 3η Αθλητική Γιορτή του Μπάσκετ, που συνδιοργανώνει με την Αντιπεριφέρεια Ροδόπης. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περίπου 300 παιδιά και έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από έμπειρους προπονητές και παλαιμάχους καλαθοσφαιριστές καλύτερα το...
28 Ιουνίου, 2024 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2024 - 16:24

Η 3η αθλητική εορτή του Μπάσκετ στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η 3η αθλητική εορτή του Μπάσκετ στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής φιλοξενεί το τριήμερο, από 26 έως 28 Ιουνίου 2024, στις Εκκλησιαστικές της Κατασκηνώσεις, στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών την 3η Αθλητική Γιορτή του Μπάσκετ, που συνδιοργανώνει με την Αντιπεριφέρεια Ροδόπης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν περίπου 300 παιδιά και έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από έμπειρους προπονητές και παλαιμάχους καλαθοσφαιριστές καλύτερα το άθλημα.

Σήμερα το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η απονομή ευχαριστηρίων στους συμμετέχοντες, στους Τοπικούς Συλλόγους Καλαθοσφαίρισης, ΓΑΣ, ΑΙΑΙΣ, ΑΤΛΑΣ, στον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ροδόπης, στον Ερυθρό Σταυρό και στην Ιερά Μητρόπολη. Δόθηκαν δε, και αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος.

Τον Περιφερειάρχη εκπροσώπησε ο Αντιπερεφερειάρχης Ροδόπης κ. Εμμανουήλ Ταπατζάς και τον Σεβασμιώτατο ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως, Πρωτοπρ. Γεώργιος Παπαβέργος. Τονίστηκε δε, το γεγονός ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από καθημερινή φυσική δραστηριότητα, τον αθλητισμό, που συμβάλλει στη σωματική και ψυχική υγεία τους και έτσι πολλά από τα σημερινά κοινωνικά προβλήματα είναι δυνατόν να αποφευχθούν.

Τέλος, εκφράστηκε η ελπίδα τέτοιες πρωτοβουλίες να έχουν συνέχεα προς όφελος της κοινωνίας και ιδιαιτέρως της νεότητος και όλοι ευχήθηκαν καλό υπόλοιπο του Καλοκαιριού.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων