06/08/2023 06/08/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καρυδιάς. Στη συνέχεια προεξήρχε της λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, με τη συμμετοχή των αρχόντων και του λαού της ευρύτερης περιοχής. Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας, 6ης Αυγούστου ε.ε., ο σεπτός Ποιμενάρχης...
06 Αυγούστου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2023 - 15:34

Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ι. Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ι. Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καρυδιάς. Στη συνέχεια προεξήρχε της λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, με τη συμμετοχή των αρχόντων και του λαού της ευρύτερης περιοχής.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας, 6ης Αυγούστου ε.ε., ο σεπτός Ποιμενάρχης ιερούργησε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καρυδιάς και εξήρε τη σημασία της δεσποτικής εορτής.

Ο Σεβασμιώτατος πριν την απόλυση, ευλόγησε τους καρπούς της αμπέλου και τους διένειμε ως ευλογία στους πιστούς.

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων