16/11/2023 16/11/2023 Το απόγευμα της Τετάρτης, 15 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού επί τη εορτή του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ματθαίου του Ευαγγελιστού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Ο Ποιμενάρχης τέλεσε την Ακολουθία της Αρτοκλασίας που προσέφεραν ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ροδόπης και...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 11:50

Η εορτή του Αγίου Αποστόλου Ματθαίου στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Αποστόλου Ματθαίου στην Κομοτηνή

Το απόγευμα της Τετάρτης, 15 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού επί τη εορτή του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ματθαίου του Ευαγγελιστού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Ο Ποιμενάρχης τέλεσε την Ακολουθία της Αρτοκλασίας που προσέφεραν ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ροδόπης και οι υπάλληλοι του Τελωνείου Κομοτηνής, των οποίων προστάτης είναι ο Απόστολος Ματθαίος, ευχόμενος σε όλους υγεία και δύναμη στην επιτέλεση της διακονίας τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων