15/10/2024 15/10/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε, χθες, τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων του νέου Ακαδημαικού έτους 2024-2025, στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ) Σαππών. Συμμετείχαν η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Δ/ντρια Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ., Μαριγούλα Κοσμίδου, ο Αντιπεριφεριάρχης Ροδόπης Εμμανουήλ Ταμπατζάς και λοιπές Τοπικές Αρχές του τόπου, καθώς...
15 Οκτωβρίου, 2024 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2024 - 12:04

Ι.Μ. Μαρωνείας: Αγιασμός στην Α.Σ.ΠΑΙ. ΤΕ. Σαππών για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς

Διαδώστε:
Ι.Μ. Μαρωνείας: Αγιασμός στην Α.Σ.ΠΑΙ. ΤΕ. Σαππών για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε, χθες, τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων του νέου Ακαδημαικού έτους 2024-2025, στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ) Σαππών.

Συμμετείχαν η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Δ/ντρια Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ., Μαριγούλα Κοσμίδου, ο Αντιπεριφεριάρχης Ροδόπης Εμμανουήλ Ταμπατζάς και λοιπές Τοπικές Αρχές του τόπου, καθώς και Καθηγητές και Φοιτητές της Σχολής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκαρδίως σε όλους τους Καθηγητές και Φοιτητές καλή ακαδημαική χρονιά με υγεία, πρόοδο και κάθε επιτυχία στους ευγενείς στόχους που θέτουν στη ζωή τους.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Α.Σ.ΠΑΙ. ΤΕ. ΣΑΠΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων